Wat leeft er bij Pc@Work

Een point to point straalverbinding over meerdere kilometers van meer dan 1 Gbit. Vandaag is dat mogelijk als er vrij zicht is tussen de locaties door middel van licentievrije systemen.
De Airfiber systemen van Ubiquiti zijn top.

Uw netwerkbeveiliging is ook onze zorg.
Dankzij een samenwerking met Watchguard kunnen we u een firewall bieden die meer is dan alleen maar een klassieke firewall. Dankzij de UTM mogelijkheden is er zeer veel mogelijk op gebied van beveiliging en rapportering.

Komt u bij ons terecht voor Strategisch ICT-advies, kijk dan zeker op de website van het Agentschap Ondernemen voor hun tegemoetkoming tot 50% van de kosten.

Onze Grandstream Voice over Ip oplossingen genieten momenteel veel aandacht van onze klanten. Heeft u ook interesse om gebruik te maken van een flexibel en goedkoop telefoniesysteem aarzel dan niet meer info te vragen.

Onze PBX heeft uitgebreide mogelijkheden die ook het afstandswerken en BYOD (bring your own device) ondersteunen.Vanaf 2015 hernieuwden we ons Telenet partnership. Voor uw connectiviteit, telefonie en internet, kan u dus ook bij ons terecht. Wij zorgen voor de vlotte afhandeling.

  
You are here > Services > Digital Signage
Digital Signage
Pc@Work kan u verschillende systemen leveren.
Het kan gaan om een Cloud CMS (content management system) of om een lokale content server op uw netwerk.

  

In een eenvoudige webomgeving kan u de inhoud, planning en uw verschillende schermen beheren.

   

Voor de schermen maken we graag gebruik van het merk iiYama maar ook andere monitoren zoals flat screen televisies met een HDMI aansluiting komen in aanmerking.
Voor industriële toepassingen en aanraakschermen maken we gebruik van het merk Elo.
Om de licentiekosten tot een minimum te herleiden werken we met op Linux gebaseerde mini-pc's of we gebruiken draadloze Androïd mini-pc's.